Rozhýbte vaše podnikanie spolu s nami

Rozhýbte vaše podnikanie spolu s nami

Vedeli ste, že prémiovej renovovanej výpočtovej technike od Techsavers dôveruje už viac ako 25 000 firiem?

Do portfólia firiem, ktoré sa rozhodli dôverovať našej renovovanej výpočtovej technike patrí napríklad aj najväčší súkromný poskytovateľ zdravotnej starostlivosti v strednej Európe, spoločnosť AGEL, pražiareň kávy Verticcio, firma twd, AVE - MOTO či ďalšie spoločnosti a živnostníci z oblasti maloobchodu, služieb, výroby a iných segmentov, kde sa bez výpočtovej techniky nezaobídu.

Pridajte sa k nim aj vy a ušetrite stovky eur.

Naše prémiové renovované notebooky a počítače ponúkajú skvelý výkon za bezkonkurenčné ceny, pričom nezaťažíte životné prostredie ako pri výrobe a kúpe nového zariadenia.

Pozrite si aj naše najnovšie video, ktorým sme sa doslova pretancovali. Keďže chceme byť profesionálni po každej stránke, na pomoc pri jeho tvorbe sme si zobrali profesionálnych tanečníkov z Divadla Štúdio tanca, ktorí sa stali hlavnými protagonistami videa.

A čo na to naši zákazníci?

“Aj my sa snažíme ísť cestou udržateľnosti, čo môžeme vidieť napríklad pri našich obaloch, ktoré sú 100 % recyklovateľné. Aj preto sme pri výbere notebookov pre našich zamestnancov preferovali renovované zariadenia pred novými,” vysvetľuje Lukáš Tóth, CEO Verticcio.

“Celkovo máme vo firme približne 80 zariadení. Pri spolupráci s Techsavers najviac oceňujem výborný servis, kvalitu zariadení a v neposlednom rade cenu, ktorá vždy zohráva dôležitú úlohu pri nákupe výpočtovej techniky”, dodáva obchodný riaditeľ twd Igor Patráš jr.

Ak by vás zaujímalo, koľko by ste nákupom renovovanej techniky mohli ušetriť, pozrite našu kalkulačku úspor.

Viac informácii o tom, ako vieme pomôcť vášmu podnikaniu nájdete tu.