Renovačné centrum Techsavers: Miesto, kde sa dejú zázraky.

Renovačné centrum Techsavers: Miesto, kde sa dejú zázraky.

Prieskum agentúry 2muse z februára tohto roka nám ukázal, že takmer polovica Slovákov pozná pojem “renovovaná” výpočtová technika, no zároveň až 60 % uviedlo, že od ich kúpy môže odradiť obava, že je produkt pokazený, či má vizuálne nedostatky (škrabance).

Ľudia si však mýlia repasovanú, opravovanú a renovovanú techniku. V prípade renovovanej techniky je notebook či počítač v 100 % funkčnom stave. Čo sa o repasovanej technike povedať nedá.

U nás v Techsavers sa venujeme práve renovácii. To znamená, že napríklad notebook, ktorý mal na na stole niekto iný a používal ho nejaký čas, dostaneme do stavu, kedy je na nerozoznanie od nového. Kde sa to všetko deje?

Predstavujeme prvé renovačné centrum na Slovensku

Je pre nás dôležité, aby ste vedeli, že celý proces renovácie prebieha na vysokej úrovni. Preto by sme vám radi ukázali jediné renovačné centrum svojho druhu nielen na Slovensku, ale v celej Strednej Európe. Práve tu, na rozlohe viac ako 9 000 m2 prebieha viacstupňový proces renovácie, ktorým každý mesiac prejde takmer 4 000 notebookov a počítačov.

Viacstupňový proces renovácie prebieha v spomínanom renovačnom centre v Banskej Bystrici. Renovácia notebooku znamená, že je v 100 % funkčnom stave. My však každý jeden kus precízne vyčistíme, otestujeme a obnovíme tak, aby bol aj po vizuálnej stránke na čo najvyššej úrovni. Vďaka najmodernejšiemu technologickému vybaveniu, patríme medzi lídrov v renovácii výpočtovej techniky v celej strednej Európe,” vysvetľuje CEO Techsavers Jaroslav Žerebák

Garancia kvality TSQ 7/7

Záleží nám tom, aby ste výpočtovej technike z druhej ruky mohli veriť a pokračovali v jej príbehu ďalej. Preto sme zadefinovali najvyšší štandard renovovanej výpočtovej techniky. Vďaka garancii kvality TSQ 7 zo 7 máte istotu, že od nás dostanete produkt je v 100 % funkčnom stave a že sa na neho môžete naozaj spoľahnúť.

V rámci svojich služieb ponúkame napríklad garanciu výdrže batérie, sieť odborných predajných miest, minimálne 2-ročnú záruku, transparentné kategórie produktov alebo novo-potlačené lokalizované klávesnice. Treba podotknúť, že všetky produkty, ktoré vyjdu z renovačného centra sú 100 % čisté a pripravené na okamžité používanie.

“Veríme, že naším prístupom, zbúrame všetky predsudky, ktoré sú spojené s kúpou notebookov a počítačov z druhej ruky,” dodáva Jaroslav Žerebák.