Prečo si vybrať renovovanú techniku od Techsavers?

Prečo si vybrať renovovanú techniku od Techsavers?

Proces renovácie, ktorý u nás prebieha, ide nad rámec bežných štandardov, aby vám poskytol zariadenie prémiovej kvality, ktoré vyzerá a funguje ako nové. Naše procesy spĺňajú prísne medzinárodné normy ISO 9001. Naša filozofia je postavená na dvoch pilieroch: udržateľnosť a kvalita.

Existuje množstvo dôvodov, prečo si kúpiť renovovanú techniku. Zariadenia, ktoré ponúkame kombinujú vysokú kvalitu a dostupnosť, čím umožňujú každému získať spoľahlivé a výkonné zariadenie bez nutnosti investovať do nového.

Estetický stav našich zariadení sa môže líšiť, a preto sme vytvorili vizuálne triedy, ktoré ho cenovo odzrkadľujú. Všetky naše produkty sú vždy v 100% funkčnom stave, aj napriek kozmetickým znakom opotrebenia.

Nájdete u nás zariadenia s označením „Ako nový“, ktoré sú naozaj ako nové. Majú 100% technický stav s minimálnymi až žiadnymi kozmetickými nedostatkami. Lacnejšou ale stále skvelou alternatívou sú zariadenia označené ako „Veľmi dobrý“, ktoré sú 100% funkčné, avšak môžu sa na nich nachádzať viditeľnejšie známky používania v podobe drobných škrabancov.

Cenovo najvýhodnejšou voľbou sú zariadenia s označením „Prijateľný“, kde sú všetky tiež 100% funkčné, ale nesú viditeľnejšie známky opotrebenia, ktoré však nijakým spôsobom nezasahujú do ich použiteľnosti.

V Techsavers vám zaručujeme kvalitu bez environmentálnych kompromisov. Vďaka moderným technológiám, ktoré využívame, si stojíme za tým, že renovovaná technika dosahuje alebo dokonca prekračuje výkon a spoľahlivosť novej. Predĺžením životnosti existujúcich zariadení dokážeme prerušiť cyklus zbytočnej výroby a spotreby, čím prispievame k zmierneniu klimatických zmien.