Garancia kvality TSQ 7 zo 7

Garancia kvality TSQ 7 zo 7

V renovačnom centre Techsavers nám skutočne záleží na tom, aby ste mohli svojej výpočtovej technike z druhej ruky veriť a pokračovali v jej príbehu ďalej. Preto sme zadefinovali najvyšší štandard renovovanej výpočtovej techniky a ponúkame vám Garanciu kvality TSQ 7/7.

Vďaka nej máte istotu, že každý produkt, ktorý od nás dostanete, je v 100 % funkčnom stave a že sa na neho môžete naozaj spoľahnúť. Každá súčiastka je poctivo vyčistená a pripravená na ďalšie používanie.

Na každý jeden kus vám poskytujeme minimálne 2-ročnú záruku na každý náš produkt, ktorú si môžete predĺžiť až na 5 rokov.

V našom renovačnom centre sa tiež staráme o stav batérie vašej výpočtovej techniky. Vďaka hĺbkovým záťažovým testom skontrolujeme jej stav. Ak kapacita nie je dostatočná, ihneď ju vymeníme za novú.

K tomu vám ponúkame 2-ročnú záruku na elektroniku a záruku 1 rok na udržanie kapacity batérie nad 33 % jej pôvodnej kapacity.

Samozrejmosťou je, že každý notebook, ktorý od nás dostanete, má novo-potlačenú klávesnicu a lokalizáciu pre krajinu, do ktorej je určený. Naša laserová technológia to zvládne ľavou-zadnou.

Čo sa týka procesu renovácie, ten má niekoľko dôležitých stupňov, aby naše produkty boli tip-top.

Disponujeme aj najväčšou sieťou odborných partnerských predajní na trhu. Len na Slovensku máme viac ako 90 parťákov, ktorí sú ochotní vám pomôcť a poradiť v oblasti renovovanej výpočtovej techniky. Taktiež si tu môžete svoje produkty pozrieť, vyzdvihnúť alebo vybaviť reklamáciu.

V renovačnom centre Techsavers sa na nič nehráme, nič neskrývame. Vďaka našim transparentným kategóriám budete vždy vedieť, aký produkt od nás dostanete.

Prijateľný, veľmi dobrý alebo ako nový? Výber je na vás. Každý jeden produkt je profesionálne zrenovovaný a pripravený na okamžité používanie.

Tak čo, už ste si vybrali ten svoj?