Aké sú hlavné rozdiely medzi novou a renovovanou výpočtovou technikou?

Aké sú hlavné rozdiely medzi novou a renovovanou výpočtovou technikou?

Predtým, ako sa rozhodnete pre kúpu počítača alebo notebooku, je dôležité mať po ruke všetky potrebné informácie pre správne rozhodnutie. Ponuka renovovaných notebookov sa dnes už takmer vyrovná ponuke tých nových. Ako je to možné?

Počas renovácie sú technologické zariadenia priamo zapojené do procesu obnovy, čím sa ich konečný stav po vizuálnej stránke približuje k dokonalosti. Tieto zariadenia prejdú technickým auditom, sú kompletne vyčistené a renovované tak, aby dosahovali kvalitu nových zariadení.

Je dobré spomenúť, že pri renovácii sa rieši výlučne vizuálna stránka produktu, všetky notebooky či počítače, ktoré sa nám v Techsavers dostanú do rúk, sú plne funkčné.

Nové zariadenia vás zase potešia neustálym technologickým vývojom, inováciami a stále silnejšími modelmi. Predstavujú vám úplne nové a originálne zariadenia od popredných svetových výrobcov IT techniky.

Pri kúpe nového zariadenia môže byť lákavá nízka cena, čo môže predstavovať nákupný a užívateľský risk. Práve najnižšie a najlacnejšie rady výpočtovej techniky často končia na skládkach elektroodpadu pre nízku kvalitu materiálu, z ktorého sú vyrobené alebo slabého výkonu. Ekologické opatrenia a rozšírená zodpovednosť výrobcov tiež spôsobuje zvyšovanie cien.

Renovovaná technika sa ukazuje ako odpoveď na mnohé požiadavky trhu. Naše nároky na kvalitu zariadení sa postupom času rapídne zvýšili, čo viedlo k myšlienke poskytnúť ľuďom výbornú kvalitu IT zariadení za nižšiu cenu.

Vďaka Techsavers, sme dali sme do obehu viac ako 138 000 notebookov a 132 000 počítačov, pričom neustále reagujeme na rastúce nároky používateľov. Skvelý pomer ceny a výkonu a ochrana životného prostredia sú hlavné výhody renovovanej techniky.